Restaurant in Oostende

Suggesties

Voor gasten die nog net even iets meer willen of echt iets bijzonders van hun bezoek willen maken, biedt Wijnbistro diVino verschillende suggesties. Onze suggesties worden tweewekelijks aangepast en houden steeds rekening met het seizoen.

Van 3 januari tot 14 januari:

Tartiflette savoyarde met spekjes en 3 verschillende kazen

Zeebaars met gekarameliseerd witloof, salsa verde, krokantje van Serrano en aardappelen uit de oven

Van 20 december tot 31 december:

Trio van vis (kreeft, coquille en kabeljauwhaas) met kreeftensaus en pastinaakpuree

Stoofpot van pata negra en hertenkalfsfilet met aardappelen uit de oven

Van 6 december tot 17 december:

Traaggegaarde gemarineerde duroc-ribben in cassis, bosvruchten en whisky met ratatouille

Filet van tarbot met saus van grijze garnalen, grijze garnalen, tomaat, champignons en krielaardappelen

Van 22 november tot 3 december:

Mosselchowder met goudmerkmosselen, tomaat, patat, saffraan, …

Ierse runderwangen in rodewijn-sinaasappelsaus met wintergroenten en aardappelen uit de oven

Van 10 november tot 19 november:

Vispapillot met 3 verschillende soorten seizoensvis, verse seizoensgroenten en parelcouscous gearomatiseerd met Spaanse tomatencoulis

Bulgogi (in sesam en kiwi gemarineerd rundsvlees) met groenten en gratin

Van 4 oktober tot 21 oktober:

Zeebaars met gekarameliseerd witloof, krokantje van serranoham met salsa verde en aardappelen uit de oven

Thaise rode curry met kippengehaktballen en kabeljauwwangen met rijst

Van 20 september tot 1 oktober:

Roggevleugel met seizoensgroenten, Argentijnse vissaus en aardappelen uit de oven

Zomerstoofpot met durocworst, gekonfijte eend, vele groenten, appel en appelcider

Van 6 september tot 17 september:

Gekonfijte eendenbil met sherry-rozijnensaus en gratin van zoete aardappel met salie

Paella met parelcouscous, chorizo en visassortiment

Van 23 augustus tot 3 september:

Tanzaniaanse vleesschotel met Griekse pasta en zelfgemaakte sambal

Argentijnse gamba’s met perzik en look en Provençaalse aardappelen uit de oven

Van 9 augustus tot 20 augustus:

Sri Lankaanse milde curry met kip en rijst met groenten

Kabeljauw in rodecurryroom met knapperige groenten en gnocchi