Restaurant in Oostende

Suggesties

Voor gasten die nog net even iets meer willen of echt iets bijzonders van hun bezoek willen maken, biedt Wijnbistro diVino verschillende suggesties. Onze suggesties worden tweewekelijks aangepast en houden steeds rekening met het seizoen.

Van 11 april tot 22 april:

Texels lam met ratatouille en salsa verde

Mosselchowder met aardappelen, room, tomaat, serrano, …

Van 30 maart tot 8 april:

Visstoofpot op z’n Marokkaans met parelcouscous

Gestoofd Iberisch varken met verse kruiden, chorizo en aardappelen uit de oven

Van 28 februari tot 11 maart:

Eendenborstfilet met rozijnen-sherrysaus en zoete aardappelgratin met salie

Zeeduivel in gin-jeneverbessensaus en krieltjes in lookboter

Van 14 februari tot 25 februari:

Valentijnsvis (skrei) met groentenratatouille en puree met zongedroogde tomaat

Coq au vin met Mechelse koekoek en aardappelen met rozemarijn uit de oven

Van 31 januari tot 11 februari:

Sint-jakobsnoten met Panaeng (speciale rode curry), gestoomde groenten en parelcouscous

Varkenshaas omwikkeld met Serrano en opgevuld met verse kruiden en erwtenpuree met aardappelen uit de oven

Van 17 januari tot 28 januari:

Sri Lankaanse curry met kip en rijst met fijne groenten

Skrei met pasta in rijke tomatensaus en wodka

Van 3 januari tot 14 januari:

Tartiflette savoyarde met spekjes en 3 verschillende kazen

Zeebaars met gekarameliseerd witloof, salsa verde, krokantje van Serrano en aardappelen uit de oven

Van 20 december tot 31 december:

Trio van vis (kreeft, coquille en kabeljauwhaas) met kreeftensaus en pastinaakpuree

Stoofpot van pata negra en hertenkalfsfilet met aardappelen uit de oven

Van 6 december tot 17 december:

Traaggegaarde gemarineerde duroc-ribben in cassis, bosvruchten en whisky met ratatouille

Filet van tarbot met saus van grijze garnalen, grijze garnalen, tomaat, champignons en krielaardappelen

Van 22 november tot 3 december:

Mosselchowder met goudmerkmosselen, tomaat, patat, saffraan, …

Ierse runderwangen in rodewijn-sinaasappelsaus met wintergroenten en aardappelen uit de oven