Restaurant in Oostende

Suggesties

Voor gasten die nog net even iets meer willen of echt iets bijzonders van hun bezoek willen maken, biedt Wijnbistro diVino verschillende suggesties. Onze suggesties worden tweewekelijks aangepast en houden steeds rekening met het seizoen.

Van 8 augustus tot 19 augustus:

Zeebaarsfilet met gekarameliseerd witloof, salsa verde, patatjes uit de oven en krokantje van serranoham

Gekonfijte eendenbil met zoete aardappelgratin en sherry-rozijnensaus

Van 25 juli tot 5 augustus:

Toscaanse kip in rode wijn-tomaat met rozemarijn krieltjes uit de oven

Op ’t vel gebakken kabeljauwhaas met Siciliaanse caponata en fijne frietjes uit de oven

Van 11 juli tot 22 juli:

Paella met parelcouscous, zeewolf, mosselen, inktvis en chorizo

Argentijnse ribeye met Thaise basilicum en prinsessenboontjes met rijst

Van 21 juni tot 8 juli:

Portugese cataplaña van vis met groeten en gestoomde krielaardappelen

Koreaanse bulgogi van in perensap gemarineerde Ierse ribeye met rijst en fijne groenten

Van 23 mei tot 10 juni:

Toscaanse kip met krieltjes uit de oven

Parelcouscous met Bloody Mary, krab en scampi

Van 9 mei tot 20 mei:

Zonnevis met gekarameliseerd witloof, salsa verde, krokantje van serranoham en krieltjes uit de oven

Tanzaniaanse vleesschotel met bonen, tomaten, … en rijst met huisbereide sambal

Van 25 april tot 6 mei:

Paella met parelcouscous, mosselen, scampi’s, inktvis en chorizo

Sri Lankaanse kip met rijst en fijne groenten

Van 11 april tot 22 april:

Texels lam met ratatouille en salsa verde

Mosselchowder met aardappelen, room, tomaat, serrano, …

Van 30 maart tot 8 april:

Visstoofpot op z’n Marokkaans met parelcouscous

Gestoofd Iberisch varken met verse kruiden, chorizo en aardappelen uit de oven

Van 28 februari tot 11 maart:

Eendenborstfilet met rozijnen-sherrysaus en zoete aardappelgratin met salie

Zeeduivel in gin-jeneverbessensaus en krieltjes in lookboter