Restaurant in Oostende

Suggesties

Voor gasten die nog net even iets meer willen of echt iets bijzonders van hun bezoek willen maken, biedt Wijnbistro diVino verschillende suggesties. Onze suggesties worden tweewekelijks aangepast en houden steeds rekening met het seizoen.

Van 20 november tot 8 december:

Mediterraanste stoofpot van hert en spek, met peterselie-aardappelen en rode kool

Heilbot in een gele curry met parelcouscous en fijne groenten

Van 6 november tot 17 november:

Kabeljauwhaas met inktvis en oude kaas, in een romige saus van hoorn des overvloeds

Filet van fazant met teriyaki, krieltjes en broccoli

Van 23 oktober tot 3 november:

Iberische stoofpot met wangen en chorizo met patatas bravas

Verse pasta met verse noordzeekrab en bloody mary saus

Van 9 oktober tot 20 oktober:

Zonnevis met gekaramelliseerd witloof, salsa verde, serranoham en krieltjes

Herfststoofpot met durocworst, gekonfijte eend, zoete aardappel, venkel en appelcider